Meld je webshop aan

Heb je een webshop? Dan leren we die heel graag kennen! Je kan ‘m hieronder aanmelden voor een vermelding op, én samenwerking met Les étalages. Let wel, Les étalages screent je webshop eerst op design, originaliteit van de producten, de samenstelling van het assortiment, de algemene sfeer die je webshop uitstraalt.

Vul je gegevens in en wij laten je weten of je geselecteerd bent en geven je dan ook alle verdere info. We streven ernaar om aangemelde webshops binnen de 5 werkdagen te screenen.


Vindbaarheid

Wanneer je naam niet Zalando of Bol.com is, is het niet altijd makkelijk om ontdekt of gevonden te worden in de online wereld. Wij helpen jouw shop hierbij door je (toekomstige) klanten een plek te geven waar ze naartoe kunnen komen specifiek om nieuwe shops te ontdekken of eerdere ontdekkingen op terug te vinden. Ze hoeven je niet langer te zoeken tussen een overvloed aan info op Google, maar vinden nieuwe webshops nu makkelijk via Les étalages.
Vindbaarheid
Klanten binding

Klantenbinding

Als webwinkel wil je natuurlijk dat klanten na een eerste aankoop terugkeren voor een tweede, derde… aankoop. Toch merkten we dat klanten (kleinere) webshops makkelijk uit het oog verliezen. Door als shop een plekje te veroveren in de winkelstraten van Les étalages, zullen klanten je telkens weer makkelijk terugvinden en hoeven ze nooit nog hun net ontdekte shops uit het oog te verliezen.

Gericht informeren

Daarnaast biedt Les étalages webshops ook een plek om heel gericht klanten te informeren. De juiste mensen op de hoogte te brengen van voor hen relevante nieuwe producten of promoties, slimme campagnes op maat dus. Leer je klanten beter kennen, om hen in de toekomst nog beter te kunnen bedienen.
Gericht informeren